Kayseri'deki Patlama

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.

Dengiz, yaptığı açıklamada, Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen terör saldırısının, milletimizi derin üzüntüye boğduğunu kaydetti.

"Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler" diyen Dengiz, şöyle devam etti:

"Bu vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşmakta muvaffak olamayacaklardır. Hainler bilmelidir ki, vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşacaklardır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Unutulmamalıdır ki, terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır.

Reklam
Reklam

Bu hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Olay sonrası şehit olan polisimize Allah'tan rahmet, ailesine, tüm emniyet mensuplarına, milletimize başsağlığı ve sabır, yaralananlara da acil şifalar diliyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz