Kayseri'deki Patlama

MAZLUMDER, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Kayserispor Kulübü, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.

MAZLUMDER, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Kayserispor Kulübü, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.

MAZLUMDER Şube Başkanı Hacı Yakışıklı, yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak, yapılan bombalı saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Yakışıklı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bu tip olayların bir daha yaşanmaması için güvenlik güçlerini ve istihbarat teşkilatlarını daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. İntihar saldırısını gerçekleştiren cani ruhlu ve kandırılmış kişilerin yanı sıra bu kişilere destek veren, yönlendiren tüm kişi ve örgütlerin de bir an önce yakalanmasını ve toplumumuzun huzur içinde, birlik, bütünlük içinde yaşamasının sağlanmasını yetkililerden talep ediyoruz."

Reklam
Reklam

TGB üyesi bir grup da, Pınarbaşı'daki terör saldırısını protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup adına açıklama yapan TGB Şube Başkanı Sinan Sungur, "Bu olaylar milletimizi bir kez daha derinden yaralamıştır. PKK eylemlerini artık bilinen yerlerde değil, farklı alanlarda yapmaya başladı. Pınarbaşı'daki olay bunun göstergesidir. Milletimiz bu olaylara karşı birlik ve beraberlik içinde tepki göstermelidir" dedi.

Kayserispor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada ise, "Yapılan terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Şehit olan polisimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz" denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: