Kayseri’deki Trafik Kazası

Kayseri’de Hacılar ilçesinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü 18 kişinin de yaralandığı kazada minibüs...

Kayseri’de Hacılar ilçesinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü 18 kişinin de yaralandığı kazada minibüs şoförünün gözaltına alındığı bildirildi.

Hacılar ilçesinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü 18 kişinin de yaralandığı kazada minibüs şoförü E.İ.’nin gözaltına alındığı bildirildi. Kazada, 38 KF 016 plakalı araç sürücü O.A., olay yerinde hayatını kaybederken, O.A.’nın kızı Z.A. (4) ve eşi G.A. (37) ağır yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle mezarlığa giren 01 ADH 95 plakalı minibüs içerisinde bulunan 16 kişiden durumu ağır olan S.D. (30), S.Ş. (32), A.G. (38) ve Y.G. (32) ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumları iyi olan 12 kişi ise ayakta tedavi edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz