Kayseri'deki Trafik Kazası

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Yahyalı ilçesinde, midibüsün Çamlıca 3 Barajı'na düştüğü kazada, yaralılardan aldıkları bilgilere göre, kayıp olduğunu düşündükleri 4

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Yahyalı ilçesinde, midibüsün Çamlıca 3 Barajı'na düştüğü kazada, yaralılardan aldıkları bilgilere göre, kayıp olduğunu düşündükleri 4 kişiyi bulmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Vali Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralılardan, baraja düşen araçta 34 kişinin olduğunu öğrendiklerini ifade etti. 6 kişinin öldüğü, 24 kişinin yaralandığı kazada 4 kişinin de kayıp olduğunu dile getiren Yılmaz, kayıpları bulmak için arama çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Adana'dan su altı polisi ekibinin geldiğini, Ankara'dan Jandarma Özel Arama Kurtarma su altı ekibinin de olay yerine ulaşmak üzere olduğunu belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

"Hava kararıncaya kadar su altında arama yapılacak. Ancak suyun zemini çok karanlık ve bulanık, görüş mesafesi yok. Tamamen el yordamıyla arayacağız. Çünkü dalgıçların da su altında belli bir kalma süresi var. O nedenle teknik çalışma yapıyor arkadaşlarımız. Kayıp vatandaşlarımızı buluncaya kadar arama çalışmalarımız devam edecek. Gece karanlıkta çalışma imkanları olmuyor. Sabah güneşin doğmasıyla birlikte tekrar arama çalışmaları başlayacak."

Baraja düşen midibüste öğretmenler ve ailelerinin olduğunu ifade eden Yılmaz, "1 Mayıs tatili nedeniyle öğretmenler kendileri özel bir gezi organizasyon etmişler. Resmi bir görev değil" dedi.

Vali Şerif Yılmaz, Yahyalı Devlet Hastanesine gelerek burada yetkililerden bilgi aldı.

Muhabir: Musa Özyürek / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: