Kayseri'den Kısa Kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Orhan Düzgün, davetleri üzerine Almanya'dan gelen turizm acentelerinin temsilcileri onuruna yemek verdi. 

KAYSO Başkanı Boydak, vergi rekortmeni oldu Kayseri'de 2013 vergilendirme dönemi gelir vergisi rekortmeni 1 milyon 705 bin 607 lira ile Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak oldu. Boydak, yaptığı açıklamada, listenin ilk 6 sırasında Boydak ailesinin mensupları olduğunu ifade ederek, "Listenin ilk 10 sırasına baktığımız zaman tamamen sanayici arkadaşlarımızdan oluşmakta olduğunu görmekteyiz. Bu da bizim açımızdan önemli bir göstergedir" dedi. Kayseri'de en çok vergi ödeyen kişi olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Boydak, şunları kaydetti: "Vergi ödemede mütevazilik olmaz. Bu bizim vatan borcumuz. Türk vatandaşları olarak milliyetçiliğimizin de en önemli göstergesidir. Eğer bir ülke kendi kaynakları ile ülkesinin gelişmesine ve vatandaşlarına hizmetlerini iyi götürebiliyorsa iyi bir ülke, yoksa bu ülkelere gelişmemiş ülke deniyor. Türk halkı son yıllarda vergi ödeme konusunda bilinçleniyor ancak bu yeterli değil. Özellikle gelir vergisi alışkanlığının daha da artması gerektiğini düşünüyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: