KAYSERİDER'in Ziyaretleri

Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği (KAYSERİDER) yönetimi Kayseri Valisi ile Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği (KAYSERİDER) yönetimi Kayseri Valisi ile Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

KAYSERİDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Haskebapçı ve beraberindekiler, ilk olarak Kayseri Valisi Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Aydın Haskebapçı ve Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Karaköse'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şerif Yılmaz, Kayseri'nin gelişip kalkınması için gösterdikleri gayratten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Kayseri Düşünce ve Atılım Derneği Başkanı Aydın Haskebapçı, 26-28 Nisan 2013 tarihlerinde düzenledikleri "Erciyes Buluşmaları" hakkında Vali Yılmaz'a bilgi sundu.

Reklam
Reklam

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı da ziyaret eden KAYSERİDER heyeti, burada basın mensuplarına dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Altınkaya, KAYSERİDER'in faaliyetlerini yakından takip ettiklerini söyledi.

Ankara'da yaşayıp doğduğu topraklarla ödeşmeye çalışan bürokrat ve bilimadamlarından oluşan Kayserililerin düzenlediği 2. Erciyes Buluşmaları'nın kente ayrı bir heyecan kattığını belirten Altınkaya, dernek yönetimine çalışmalarında başarı diledi.

Haskebapçı da, 2010 yılında kurulan dernekleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

26-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "2023 Türkiye Vizyonunda Kayseri Sanayii" konulu Arama Konferansı düzenlediklerini ve programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katılacağını belirterek, şunları söyledi:

"Programımıza Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız, Valimiz Şerif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki, Sanayi Odası Başkanımız Mustafa Boydak ve çok sayıda davetli katılacak.

Reklam
Reklam

Biz Erciyes'in gelecekte gerçek bir kongre turizmi merkezi olacağını düşünüyoruz ve bu yönde ilk adımı atıyoruz. Amacımız her yıl Erciyes'te sanayi, ticaret ve teknoloji gibi ilimiz ile ilgili önemli bir konuyu, konunun tarafları ile ele almak. İlkini geçen yıl turizm konusunda yaptığımız konferans sonrasında Erciyes'e ilgi oldukça arttı. Erciyes, neden bir kongre merkezi, bir Davos olmasın- Biz bunun için Erciyes'in bir eksiği olmadığını düşünüyoruz."

Haskebapçı, geleneksel hale gelen Erciyes Buluşmaları Arama Konferansı'nın ikincisinin, bu yıl Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Kayseri Sanayi Odası ve Melikşah Üniversitesi işbirliğiyle düzenleneceği bilgisini verdi.

Haskebapçı, Altınkaya'ya ziyaret anısına plaket takdim etti.

Muhabir: Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: