KAYSERİGAZ 6 Bin Müşterisine Kahve Ismarlayacak

KAYSERİGAZ, Kayseri halkıyla olan 10 yıllık dostluğunu daha da perçinlemek için 6 bin müşterisine kahve ısmarlayacak.

KAYSERİGAZ, Kayseri halkıyla olan 10 yıllık dostluğunu daha da perçinlemek için 6 bin müşterisine kahve ısmarlayacak.

Firmadan yapılan açıklamada, en temiz, en çevreci, en sağlıklı, en konforlu ve en ekonomik yakıt olan doğal gazın Kayseri'de 10 yıldır kullanıldığı belirtildi.

KAYSERİGAZ'ın hava kirliliği konusunda Kayseri-nin makus talihini değiştirmeyi kendine hedef seçtiğinin ve Kayserililer'e rahat bir nefes aldırmak için 10 yıldır çabaladığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Almanya enerji devi EWE çatısı altında yer alan ve 10 yıldır sektöre damgasını vurmayı başaran KAYSERİGAZ, 2013 yılında da kampanyalarına devam ediyor. Kura sistemiyle seçilen 6 bin eski müşterisine 10 yıllık dostluğu adına teşekkür eden ve bu dostluğu hediye edeceği 'Caribou kahve' kuponlarıyla perçinlemek isteyen KAYSERİGAZ, bu kampanyasıyla müşterilerini ücretsiz kahvelerini yudumlaya davet ediyor. Böylece, müşterilerinin sadece evini değil sunduğu sıcak sohbet ortamıyla ve ücretsiz kahve kuponuyla içini de ısıtıyor."

Reklam
Reklam

Kampanya ile ilgili KAYSERİGAZ'ın 444 5 429 numaralı telefonlarından ve "www.kayserigaz.com.tr" adresindeki internet sitesinde ayrıntılı bilgi alınabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: