Kayserigaz Abonelerine Tablet Bilgisayar Dağıtıyor

KAYSERİ (AA) - Kayserigaz, Tesisat Dönüşüm Kampanyası'na dahil olan abonelerine tablet bilgisayarlarını  teslim etmeye başladı.

KAYSERİ - Kayserigaz, Tesisat Dönüşüm Kampanyası'na dahil olan abonelerine tablet bilgisayarlarını teslim etmeye başladı. Kayserigaz'dan yapılan açıklamaya göre, Haziran ayının ilk haftasında başlatılan "Tesisat Dönüşümünüz Sizden, Tablet Bilgisayarınız Bizden" kampanyası ile doğalgaz kullanmak isteyen Kayseri halkının doğalgaza geçişini kolaylaştırırken, ileri teknolojiyi kullanmanın ayrıcalığını, kampanyaya katılan abonelerine çekilişsiz, kurasız verdiği tablet bilgisaylarla yaşattı. Tablet bilgisayarları almaya hak kazanan ilk beş aboneye tablet bilgisayarları, Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü'nde teslim etti. 10 yıldır Kayserili için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayserigaz, İç Tesisat Firmaları ve Krediver’in iş ortaklığında yürüttüğü "Tesisat Dönüşümünüz Sizden Tablet Bilgisayarınız Bizden" kampanyası, tüm yeni abonelere 3 bin lira ve üzeri kredi kullanmalarını sağlıyor ve 12 ay vade ile ödeme imkanı sunuyor. Kampanya, abonelere uzun vadeli ve uygun ödeme koşulları ile doğalgaza sahip olma imkanı veriyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: