KAYSERİGAZ, Evlerde Kontroller Yapacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret AŞ (KAYSERİGAZ), evlerde doğalgaz cihazları ile tesisatlarının periyodik kontrollerini yapacak. 

KAYSERİ - Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret AŞ (KAYSERİGAZ), evlerde doğalgaz cihazları ile tesisatlarının periyodik kontrollerini yapacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre, kimi zaman büyük çapta maddi zarara neden olan kimi zaman da insanların yaşamına mal olan kazaları asgari düzeye indirmek isteyen KAYSERİGAZ, periyodik kontrollere hazırlanıyor. Kontrollere başlamadan önce daire sahiplerine yapılacak kontrol zamanı ve konusunda bilgilendirme yazıları gönderilcek. Kontrollerde hayati tehlike arz eden durum tespit edildiğinde gaz kullanımı durdurulacak. Hayati tehlike arz etmeyen, doğalgaz tesisatı ile ilgisi olmayan arızalar tespit edildiğinde, daire sahibine süre verilerek arızanın giderilmesi için yetkili firmalara yönlendirme yapılacak. Bu arada daire gaz kullanımına devam edecek ve süre sonunda tekrar eksikliğin kontrolü yapılacak. Periyodik kontrollerle doğalgazla çalışan cihazlarda ve tesisatlarda yapılması gerekli olan periyodik bakımların fiili olarak yapılıp yapılmadığı, doğalgaz tesisatlarında proje harici ilavelerin olup olmadığı, bacaların bakımının yapılıp yapılmadığı yerinde incelenebilecek. Cihazların ve tesisatların varsa mevcut durumdaki aksaklık ve arızaların da giderilmesi sağlanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: