Kayserigaz, Yeni Web Sitesi İle Hayatı Kolaylaştırıyor

Kayseri halkına daha iyi hizmet vermeyi kendine ilke edinen Kayserigaz, 10 yıldır müşterilerinin beklentisinin daha...

Kayseri halkına daha iyi hizmet vermeyi kendine ilke edinen Kayserigaz, 10 yıldır müşterilerinin beklentisinin daha da üstüne çıkmayı hedefledi ve başardı. Bu bağlamda, yeni web sitesinde Kayserigaz hakkındaki doğru bilgiye daha kısa sürede erişilebileceğini vurgulayan Kayserigaz, kurumsal kimliğini yansıttığı yeni web sitesiyle yayında.

Müşteri memnuniyetine verdiği değer ve önemi her fırsatta dile getiren Kayserigaz, 2012 yılında bu davranışının haklı gururunu yüzde 98’lik müşteri memnuniyeti ile yaşadı. Müşteri memnuniyeti odaklı bakış açısı ile her zaman daha rahat, kolay, konforlu ve modern hizmet vermek için farklı projeler geliştiren Kayserigaz, bu projelerine 2013 yılında da hız verdi. Her yıl Kayserigaz’ın bütün birimlerinde olduğu gibi Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü’nde de farklı projeler hayata geçiriliyor.

Reklam
Reklam

Bu kapsamda 2013 ile birlikte başlayan Kayserigaz WEB Sitesi Tasarım Yenileme Projesi 3 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Bu yenilenen tasarım ve içerik ile daha modern, daha müşteri dostu bir yapı kuruldu. Alman enerji devi çatısında yer alan Kayserigaz’ın yeni web sitesinin hem Kayserigaz’ın hem de EWE’nin kurumsal yapısına uyumu ön planda tutuldu.

Kayserigaz yeni web sitesindeki online işlemler bölümü de geliştirildi ve müşterilerin interaktif uygulamalarla daha fazla bilgiye daha kısa sürede ulaşması sağlandı. Daha önce geçmiş faturalarına Online İşlemler çatısı altında ulaşan doğalgaz müşterileri, artık Endeks Bildirimi, Fesih Başvurusu, Sayaç Kontrol Talebi, Fatura İtiraz Başvurusu ve İlk Abonelik Başvurularını da online olarak yapabilecekler.

Kayserigaz'ın web sitesine Mobil olarak da erişim sağlandı. Otomatik olarak mobil cihazların yönlendirildiği bir sistem kurularak daha kolay kullanımı hedefleyen bir mobil sürüm hazırlandı.

Kayserigaz yeni web sitesine www.kayserigaz.com.tr adresinden ulaşılabilir, doğalgaz ve Kayserigaz hakkındaki en doğru bilgiler edinilebilir ve online işlemler daha hızlı ve güvenilir şekilde gerçekleştirebilir. Sosyal Medya trendinin tüm dünyada hızla büyümesi sonucunda Kayserigaz bu alanda da abonelerine hizmet vermeye başlıyor. Bu amaçla Kayserigaz Facebook ve Twitter hesapları aktif hale getirildi. Böylece, Kayserigaz müşterileri şirket güncel verilerine doğru ve güvenilir şekilde ulaşabilecek ve Kayserigaz ve doğalgazla ilgili güncel bilgileri daha rahat takip edebilecekler.

Reklam
Reklam

Müşterilerin, Kayserigaz facebook hesabına www.facebook.com/Kayserigaz adresinden, twitter hesabına ise www.twitter.com/Kayserigaz adresinden erişebilecekleri de bildirildi.

Ayrıca, Kayserigaz yeni web sitesinin tüm sayfalarından ziyaretçiler için sosyal paylaşım yapabilme olanağı da sağlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: