Kayserigaz Yüzde 98 Müşteri Memnuniyeti İle Zirvede

Kayserigaz’ın bağımsız araştırma şirketlerine yaptırdığı araştırmada, müşteri memnuniyetinin yüzde 98 olduğu ortaya çıktı.Aksoy Pazar ve...

Kayserigaz’ın bağımsız araştırma şirketlerine yaptırdığı araştırmada, müşteri memnuniyetinin yüzde 98 olduğu ortaya çıktı.

Aksoy Pazar ve Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan algı ve ölçümleme çalışması kantitatif araştırma yöntemlerinden olan ‘bilgisayar destekli telefon ile anket’ üzerinden gerçekleştirildi. Yüzde 95 güven aralığında ve yüzde 3 hata payı ile gerçekleştirilen mevcut müşteri algı ölçümleme çalışması ve potansiyel müşteri algı ölçümleme çalışması ile toplamda 2 bin 134 kişi ile görüşme yapıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda doğalgazın yüzde 74 oranında en ekonomik, yüzde 98 oranında en çevreci yüzde 96 oranında en güvenli ve yüzde 97 oranında en ulaşılabilir yakıt olduğu bir kez daha mevcut ve potansiyel müşteriler tarafından teyit edildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca yapılan araştırma sonuçlarına göre Kayserigaz’ın yüzde 94 oranında güvenilir, yüzde 91 oranında itibarlı ve saygın bir kurum olduğu sonucuna varıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz