Kayserigaz'dan Iftar Yemeği

Kayserigaz, Kimse Yok Mu Derneği'nin ramazan çadırında bin kişiye iftar yemeği verdi.

Kayserigaz, Kimse Yok Mu Derneği'nin ramazan çadırında bin kişiye iftar yemeği verdi.

Kimse Yok Mu Derneği tarafından Yeşilmahalle aşevinde kurulan çadırda verilen yemeğe Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, İşletme Bakım Müdür Yardımcısı Erdem Kırım, Kurumsal İletişim Sorumlusu Hasan Korcan Yüce ve vatandaşlar katıldı.

Bora, burada yaptığı konuşmada, "Rahmet ve bereketiyle gelen ramazan ayının en önemli özelliklerinden biri de toplumun genelini yoksullarla buluşturmasıdır. Organizasyonu düzenleyerek vatandaşlarımızla iftar çadırında bir araya gelmemize vesile olan Kimse Yok Mu Derneği'ne teşekkür ediyorum. Toplumsal dayanışmayı sağlayan ve yoksulları hatırlamaya vesile olan bu tür uygulamalara destek olmayı sosyal sorumluluğumuzun bir gereği olarak görüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Demircioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz