Kayserigaz'dan müşteri odaklı çözüm noktası birimi

Kayserigaz, müşterilerin talep ve şikayetlerinin değerlendirildiği mevcut Çözüm Noktası Birimi sayesinde hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kayserigaz, müşterilerin talep ve şikayetlerinin değerlendirildiği mevcut Çözüm Noktası Birimi sayesinde hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Demet Koç, yaptığı açıklamada müşterilerden gelen talepleri hızlı ve etkin şekilde çözüme kavuşturmayı ilke edindiklerini vurguladı.

Çözüm noktasına gelen sözlü ya da yazılı talepleri işleme alıp, neticelendirdiklerini belirten Koç, şu bilgileri verdi:

"2009 yılından beri CRM sistemi kullanılarak çözüm noktası ile diğer birimler arasında sistem üzerinden işlemler yürütülmeye başlandı. SAP CRM ile çağrı merkezi, pazarlama, anket ve kampanya yönetimi modülleri başarıyla devreye alındı. SAP CRM modülü, satış sonrası hizmet odaklı bir sistem olarak hem pazarlama hem de çözüm noktasında kullanılıyor. Ayrıca şirketimizin SAP CRM Utilities projesini Türkiye'de ve Avrupa'da ilk olma ayrıcalığıyla hayata geçirmesiyle sistemlerinde CRM kullanmak isteyen firmalar için sağlam bir model oluşturmaktadır. Çözüm noktasında çalışan personelimiz, sadece bilgi veren veya çözüm için bekletilen klasik çağrı merkezi hizmeti dışına çıkarak, müşterilerimize ilk muhatap olarak hizmet vermektedir. Personel şikayeti dışında tüm bilgilendirme, talep ve şikayetler çözüm noktasında çözümlenerek müşteri hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyet oranlarının artırılması hedeflenmektedir. Müşterilerinin ne istediğini anlamaya çalışan ve kurum içerisinde bu taleplerin uygulanabilirliği yönünde çalışmalarını yürüten Çözüm Noktası, haftalık müşteri hizmetlerine bağlı birimler ile bir araya gelerek değerlendirmeler yapıp, müşterilerden gelen talep ve şikayetler doğrultusunda gelişimini sürdürmeye devam ediyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: