Kayserigaz'dan "Temiz Hava İstiyorum" Projesine Destek

Kayserigaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Erciyes Üniversitesi Çevre Mühendisliği ve Makine Mühendisleri Odası işbirliğinde yürütülen "Temiz

Kayserigaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Erciyes Üniversitesi Çevre Mühendisliği ve Makine Mühendisleri Odası işbirliğinde yürütülen "Temiz Hava İstiyorum" projesine destek verdi.

Kayserigaz, çevrenin önemi ve korunması, çevre kirliliğinin önlenmesi ve öncelikle hava kirliliği, hava kirliliğinin nedenleri ve buna ilişkin alınabilecek önlemler konularında uygulamalı eğitim verilmesini amaçlayan "Temiz Hava İstiyorum" projesine destek oldu.

Proje kapsamında Kayserigaz'da gerçekleştirilen toplantı, Kayserigaz Müşteri Hizmetleri ve Pazarlama Müdürü Ceyhun Bahtiyar'ın konuşmasıyla başladı.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinatörlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ndeki proje sorumluları projeyle ilgili sunum yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: