Kayserili Başkanlar ‘yılın Enleri’nde Göz Doldurdu

Andy-Ar Araştırma Şirketi'nin 40 ayrı kategoride 'Yılın En'lerini seçtiği anketinde 'En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı'...

Andy-Ar Araştırma Şirketi'nin 40 ayrı kategoride 'Yılın En'lerini seçtiği anketinde 'En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı' Mehmet Özhaseki seçilirken, ‘En Başarılı İlçe Belediye Başkanları’ sıralamasında Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da yer aldı.

21 ilde, 4 bin 497 kişi ile yapılan görüşmeler neticesinde 'Yılın En'leri belirlendiği araştırmada Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ‘İn Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı’ sıralamasında ilk sırada yer aldı.

Reklam
Reklam

‘En Başarılı İlçe Belediye Başkanları’ sıralamasında ise Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız yüzde 53.3 ile 15. sırada yer alırken, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise yüzde 52.1 ile 17. sırada yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: