Kayseri'li Basketbolcuların Başarısı

Eğitimlerine Atlas Koleji’nde başlayan Elif Gömeçlioğlu Galatasaray alt yapısına Tolgahan Kaan Biber ise Adadolu Efes...

Eğitimlerine Atlas Koleji’nde başlayan Elif Gömeçlioğlu Galatasaray alt yapısına Tolgahan Kaan Biber ise Adadolu Efes alt yapısına girmeyi başardı.

Atlas Kolejinde yapılan basın toplantısında bu iki transfer için bilgi veren Atlas Koleji Okul Müdürü Fevzi Efe yaptığı açıklamada iki öğrencilerini tebrik ettiklerini belirterek, “Spora bizim okulda başlayan öğrenimin yanında spor eğitimi de alan öğrencilerimizin Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Galatasaray ve Anadolu Efes’e transfer olmalarına çok sevindik. İleride bizi gururlandıracaklarına Milli takıma kadar yükseleceklerine inanıyorum. Öğretmenlerimize ve ailesine teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Faruk Solak da yaptığı konuşmasında, “Milli takımda daha çok isim olmalıdır. Erkek Basketbolunda üst liglerde bir takımımız olmalı. Konusu açılmışken gelecek sezon için Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele edecek bir takım kurma çabamız var. Sürekli okulları tarayıp yetenekli olanları keşfetmeye çalışıyoruz. Buna devam edeceğiz. Elif’in de Tolgahan’ında önü açık ben inanıyorum ki çok ilerilere gidecekler kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: