Kayserili Kadın Milletvekili Boks Eldiveni Giydi

Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Develi ilçesi ziyaretinde boks eldiveni giyerek dövüş sanatlarındaki hünerini sergiledi.Kayseri...

Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Develi ilçesi ziyaretinde boks eldiveni giyerek dövüş sanatlarındaki hünerini sergiledi.

Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, bir dizi incelemede bulunmak üzere Develi ilçesini ziyaret etti. Gençlik ve Spor Tesislerini de gezen Gündeş Bakır, ilçede 30 yılı aşkın süre hizmet veren ancak son zamanlarda fazla faal olmayan stad hakkında, Belediye Başkanı Recep Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve İl Genel Meclis Üyeleri Fazlı Öztürk Mehmet Tuna’dan bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Daha sonra salondaki savunma sporu antrenmanlarını izleyen Bakır, idmanın ardından boks eldiveni giyerek Savunma Spor Antrenörü Özben Şimşek’den kısa süreli dövüş kursu aldı.

Yakın dövüş sporlarına ilgi duyduğunu söyleyen Bakır, bu tür sporların yalnızca savunma amaçlı olduğunu ve gerektiğinde kullanılması gerektiğini ifade etti. Bakır, yakın dövüş dersinde antrenör Özben Şimşek'ten tam not aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz