Kayserililer polis müdürlerini ağırladı

Kayseri Erciyes Anadolu Kulübü Derneği, Adana’da görev yapan polis müdürlerini ağırladı. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında,...

Kayseri Erciyes Anadolu Kulübü Derneği, Adana’da görev yapan polis müdürlerini ağırladı.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, derneğin Güzelyalı Mahallesi'ndeki Seyhan Gölü manzaralı merkezinde yemek programı düzenlendi. Denek Başkanı Ahmet Arık, konuşmasında, polislerin vatandaşların huzur ve güveni için çok kutsal bir meslek yaptıklarını söyledi. Arık, "Şehrimizde hırsızlık, kapkaç ve terör olaylarında ciddi bir azalma görüyoruz. Çalışmalarından dolayı Adana’da görev yapan bütün polis arkadaşlarımızı kutluyorum.” ifadesini kullandı.
Vatandaşların huzur içinde yaşamalarını polise borçlu olduğunu aktaran Arık, “Polis gece gündüz, yaz kış tatil demeden 24 saat bizler için sokakta görev yapıyor. Biz de bunları düşünerek müdürlerimizi derneğimizde ağırladık. Davetimize icabet ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Polis Okulu Müdürü Nuri Ateş ise kendisinin de Kayserili olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimin nazik davetine teşekkür ediyorum. Bizleri bir araya getirip güzel bir ortamda buluşturdular. Güzel bir hafta sonu geçirdik. Şehrimizde yaşayan Kayserilileri tanıma imkanımız oldu. Umarım bundan sonra daha sık birlikte oluruz.” diye konuştu.

Kahvaltıya Adana Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Avcı, Mustafa Tunga, Bayram Tekin, Ahmet Mithat Dobur, Çukurova Emniyet Müdürü Murat Üngör, Polis Okulu Müdür Yardımcısı Turgut Kasap, Mansur Çavuşoğlu ve Kriminal Bölge Müdürü Mustafa Serttaş aileleriyle birlikte katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: