Kayseri’nin Kick Boks Takımı, en çok madalya alan takım oldu

Kayseri’nin Kick Boks Takımı sporcuları, Kırşehir’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda önemli başarı elde etti. Sporcuların aldığı...

Kayseri’nin Kick Boks Takımı sporcuları, Kırşehir’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda önemli başarı elde etti. Sporcuların aldığı başarılar sonucunda en çok madalya kazanan il Kayseri oldu.

Geçen hafta Kırşehir’de yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda derece alan Kick Boks Takımı sporcuları ve antrenörleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen’i ziyaret etti.

Özen, sporcuları ve antrenörleri alınan başarıdan dolayı kutlayarak, “Mücadele sporlarında alınan bu başarı 7 Türkiye Şampiyonu sporcumuz ve toplamda 21 madalya ile Türkiye’de en çok madalya alan il olduk. Sporcularımız ve antrenörlerimiz bu başarı ile bizleri çok mutlu etmişlerdir. İl Müdürlüğü olarak Kick Boks branşına ve mücadele sporlarına destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Özen, daha sonra sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: