Kayserispor 1 – Sivasspor 0

Stat: Kadir HasHakemler: Tolga Özkalfa, Bahattin Duran, Mustafa Emre EyisoyKayserispor: Gökhan, Zurab, Salih, Sımıc, Ömer,...

Stat: Kadir Has
Hakemler: Tolga Özkalfa, Bahattin Duran, Mustafa Emre Eyisoy
Kayserispor: Gökhan, Zurab, Salih, Sımıc, Ömer, Ceyhun, Nunez, Sefa, Mouche, Cleyton, Bobo
Sivasspor: Borjan, Mehmet Nas, Kadir, Grosıckı, Navratil, Raınoch, Adem, Uğur, Ümit, Aatıf, Eneramo
Gol: Dk. 35 Mouche (Kayserispor)
Sarı Kart: Dk. 30 Ceyhun (Kayserispor)

Spor Toto Süper Liginin 30. haftasında Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

5. dakikada Eneramo’nun sağ kanattan ceza sahasına girdikten sonra yaptığı sert vuruşta topu kaleci dışarı gönderdi.

Reklam
Reklam
  1. dakikada Cleyton sol kanattan ortasında kaleci ile defans oyuncusu arasında anlaşmazlığı Bobo iyi değerlendirdi. Ancak cılız kalan vuruşunu kaleci kontrol etti.
  2. dakikada Cleyton’un aşırtma pasıyla Bobo defansın arkasına sarktı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Bobo vurmakta gecikince defans uzaklaştırdı.
  3. dakikada kullanılan serbest vuruş barajdan döndü ve Cleyton topla buluşarak pasını Mouche’ye gönderdi. Mouche sağ çaprazdan vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0.
  4. dakikada Mouche’nin sa kanattan ortasında Sefa kafa vuruşu yaptı ve top dışarı gitti.
    Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz