Kayserispor, 102 Gündür Sahasında Kazanamıyor

KAYSERİ (AA) - MUSTAFA ÖNAL - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de tam 102 gündür sahasında taraftarına galibiyet sevinci yaşatamıyor. 

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de tam 102 gündür sahasında taraftarına galibiyet sevinci yaşatamıyor. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yeni sezona sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle şanssızlıklarla başlayan sarı-kırmızılılar, ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçının ardından iç sahada galibiyete hasret kaldı. Yeni sezonun ilk maçında 19 Ağustos'ta Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından iç sahada oynadığı 5 lig maçında hanesine 3 puanı yazdıramadı. Sarı-kırmızılılar, bu dönemde Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynadığı Elazığspor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Galatasaray ve Beşiktaş karşılaşmalarından mağlup ayrıldı. Önemli futbolcular Bobo, Nobre, Simic, Zurap ve Jaja'nın yaşadıkları sakatlıkların ardından form grafiklerini yükselterek, takıma dönmeleri ve ligde 96 gün süren galibiyet hasretinin Çaykur Rizespor karşısında sona ermesi, 30 Kasım'da Kayseri'de oynanacak Akhisar Belediyespor maçı öncesinde taraftarlar ve camiada iç sahadaki galibiyet beklentisini artırdı. Akhisar Belediyespor maçına sarı kart cezası bulunan orta saha oyuncusu Abdullah Durak dışında tam kadro çıkacak olan Kayserispor'da, iç sahada 102 gün süren galibiyet hasretine son vermenin hesapları yapılıyor. Geride kalan haftalarda ligin alt sıralarına "demir atan" sarı-kırmızılılar, Akhisar Belediyespor maçından galip ayrılması durumunda hem uzun bir aranın ardından taraftarı önünde galip gelecek hem de puanını 12'ye yükselterek, orta sıralara biraz daha yaklaşacak. Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, yarın oynanacak Akhisar Belediyespor maçından galip ayrılarak, uzun süredir devam eden iç saha galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi. Akhisar Belediyespor maçını kazanacak gücü kendilerinde gördüklerini dile getiren Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti: "Sakatlıklar ve şanssızlıklar dolayısıyla bu sezon ligde 5 maçtır kendi sahamızda yaptığımız karşılaşmalardan galip ayrılamadık. Akhisar Belediyespor karşılaşmasında bu şanssızlığımızı bitireceğimizi düşünüyorum. Geçen hafta Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup ederek, ligde 10 maçtır devam eden galibiyet hasretine son vermiştik. Akhisar Belediyespor maçına bu galibiyetin moraliyle çıkacağız. Akhisar Belediyespor'u mağlup ederek kendi sahamızdaki galibiyet hasretine son vermeyi arzu ediyoruz. Takımımız hafta boyunca çok iyi çalıştı. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızdan bu zorlu maçta tribünleri doldurarak, takımlarına destek vermelerini istiyoruz. İnşallah iyi bir futbol ve mücadele sonucunda galip gelir ve 3 puan sevincimizi taraftarımızla birlikte yaşarız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: