Kayserispor Amrabat'ı Satmıyor

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Amrabat'ın Fenerbahçeli Dia ile takasının gündeme geldiğini haberlerini yalanlayan Kayserispor Genel Menajeri...

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Amrabat'ın Fenerbahçeli Dia ile takasının gündeme geldiğini haberlerini yalanlayan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, "Öyle bir şey kesinlikle yok" derken, milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım için ise resmi bir teklifin gelmediğini söyledi.

Hurma, son günlerde konuşulan Kayserispor ile Fenerbahçe arasında Amrabat-Dia takası iddialarını yalanlayarak, "Öyle bir şey kesinlikle yok. Amrabat'ı kadromuzda tutacağız ve satmayacağız. Satmak istersek takas konusunu da düşünmeyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Süleyman Hurma, Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım ile ilgilendiği yönündeki haberlerle ilgili olarak ise, "Bu konuda bize hiçbir resmi teklif gelmedi" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz