Kayserispor, Arjantinli Yıldız Mouche 4 Yıllık Sözleşmeye Imzaladı

Kayserispor, Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen Pablo Nicolas Mouche ile 4 yıllık sözleşme imzaladı....

Kayserispor, Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen Pablo Nicolas Mouche ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, İtalya kulüpleri ile karşı karşıya geldikleri Mouche transferinde Kayserispor’un sevinen taraf olduğunu açıkladı.

“Kulüp adına çok önemli bir transferi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mouche, Arjantin milli takımında da forma giyen bir oyuncu.” diyen Ortaköylüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu transferi 2,5 – 3 aylık bir sürede gerçekleştirdik. Çok büyük fedakârlıklar göstererek, yapılamaz denilen bir transferi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu transferde çok önemli İtalyan kulüpleriyle yarıştık. Başta başkanımız Recep Mamur’a ve Genel Menajerimiz Süleyman Hurma'ya çok teşekkür ederiz. 4 yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Futbolcumuzun bu forma altında Kayserispor’a çok büyük başarılar kazandıracağına inanıyorum. Futbolcumuza ve Kayserisporumuz’a hayırlı-uğurlu olmasını dilerim.”

Reklam
Reklam

Arjantinli yıldız Mouche, Kayserispor’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu transferi gerçekleşmesini sağlayan başta Başkan Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma ve tüm yöneticilere teşekkür ederim. İtalya, İspanya ve Rusya’dan da beni istediler. Ama Kayserispor tüm imkânlarını sundu ve transferim gerçekleşti. Kayserispor formasını giyip başarılı olmak istiyorum. Bu şehre ve bu şehrin insanlarına layık olmak için elimden geleni yapacağım. Bana yapılan fedakârlıklara karşı başarılarımla cevap vereceğim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz