Kayserispor - Beşiktaş Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Kayserispor’un yeni sezon hazırlıkları kapsamında 10 Ağustos tarihinde Kadir Has Stadyumu'nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın...

Kayserispor’un yeni sezon hazırlıkları kapsamında 10 Ağustos tarihinde Kadir Has Stadyumu'nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Sezon hazırlıkları kapsamında takımlarının oyununu görmek isteyen Kayserispor ve Beşiktaş taraftarları maç bileti almak için sıraya girdi. Kayserispor taraftarı Hasan Dağcı, “Sezonun başlaması nedeniyle takımımızı görmek istiyoruz. Takımımız tabi ki kaliteli futbolcular aldı. Bunlar seyirciyi olumlu yönde etkileyecektir. Bu hazırlık maçı olduğu için sonuç önemli değil” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Beşiktaş taraftarı Samet Candan ise, “Beşiktaş’ı yalnız bırakmamak için bilet almaya geldik. İnşallah takımımız bu kötü günleri bırakıp daha iyi olacak. Buradan yönetime sesleniyorum. Taraftar Quaresma’yı istiyor. Beşiktaş’ımıza başarılar diliyorum. Maç skoru ise bu hazırlık maçı tahminim 3 - 1 olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kombine kartlarının geçerli olmadığı maçta biletler, kale arkası ile misafir bölüm için 5 TL, maraton 10 TL ve VİP 15 TL’den satılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: