Kayserispor Beşiktaş'a Hazırlandı

İlyas KAPLAN / KAYSERİ, Sarı kırmızılı takım, Kadir Has Tesisleri'nde teknik  sorumlu Sergen Yalçın nezaretinde bir antrenman yaptı. Soğuk havaya rağmen

İlyas KAPLAN / KAYSERİ, Sarı kırmızılı takım, Kadir Has Tesisleri'nde teknik sorumlu Sergen Yalçın nezaretinde bir antrenman yaptı. Soğuk havaya rağmen kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirildi.
Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Kayserispor’un Boluspor’dan transfer ettiği Efe Halil Özarslan, şunları söyledi:
"Kayserispor, şu an zor bir durumda. İnşallah el birliği ile takımı buradan çıkartacağız, onun için buraya geldik. Bu sene Sergen hoca ile takımı ligde tutup gelecek sene daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Yeni transferlerimiz oldu inşallah onların da katkılarıyla bu hafta karşılaşacağımız Fenerbahçe’den puan almak için çalışacağız. Önce Beşiktaş, daha sonra ligde oynayacağıımız Fenerbahçe maçında puanlar almak istiyoruz."
Kayserispor’un deneyimli oyuuncusu Deniz Türüç, "Medipol Başakşehir ile zorlu bir maç oynadık. Takım tam oturmamıştı. Akhisar Belediyespor maçında takım çok iyi oynadık. Takıma iyi oyuncuların gelmesi benim için de iyi oldu. Sonuçta ne kadar iyi isim olursa sen de o kadar iyi oynarsın. Takım güçleniyor. İnşallah önce Beşiktaş maçında sonra da Fenerbahçe maçında bunun sonuçlarını alırız" dedi.

Reklam
Reklam

FOTOGRAFLI

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: