Kayserispor Cangele ile güçlendi

Kayserispor, geçen sezon Sakaryaspor'da forma giyen Arjantinli golcü futbolcu Franco Dario Cangele ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Genel Menajer Süleyman Hurma katıldı. Mehmet Özhaseki, imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni sezon için çok daha güçlü bir takım kurulduğunu söyleyerek, "Kayserispor, güzel ve yerinde bir transfer yaptı. Zaten oturmuş bir kadromuz var. Bu ekibe laf olsun diye değil, nokta transferler yapılıyor. Daha önce izlenilmiş ve beğenilmiş olan futbolcular alınıyor. Bu konuda Kayserispor ekibi uzun süredir uğraş veriyor. Bunu da başarmış oldular" dedi.

Reklam
Reklam

Arjantinli golcü futbolcu Cangele ise, Kayserispor gibi hedefleri olan bir takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Kayserispor, hedefleri olan bir kulüp. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kayserispor'da başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur da, kadrolarını korumayı başardıklarını ifade ederek, Cangele'nin takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından Sarı-kırmızılı formayı giyen Arjantinli oyuncu Cangele, 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşmeye imza attı. 1984 Arjantin doğumlu Franco Dario Cangele, daha önce Boca Juniors, Independiente, Colon Santa Fe ve Sakaryaspor'da forma giydi.