Kayserispor Eskişehirspor Maç Sonrası

Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arvaledze, dört haftanın ardından Eskişehirspor maçıyla galip geldikleri için mutlu olduklarını...

Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arvaledze, dört haftanın ardından Eskişehirspor maçıyla galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Genç teknik adam, Eskişehirspor galibiyeti sonrası maçı değerlendirdi. Kayserispor’un beklenmedik bir noktada olduğunu belirten Shota, “Bu son haftalar oynadığımız oyunu zaten herkes görüyor. Beklemediğimiz bir yerdeyiz. Oynadığımız futbola göre 1 puan çok azdı. Futbolu ve hataları konuşabiliriz. Takımın ruhu olarak biraz zor, seyirci yanımızdayken farkı oluyor." diyerek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Oyuncular ve oyun çok güzel. Galip gelmek çok güzel. Eskişehirspor hücuma giden zevk veren bir takım. Onlara ilk devre yakın oynayarak pozisyon vermedik. Bu maçta ikinci golü iyi ki yedik. Daha sonra iyi oynamaya başladık. Zorlu bir galibiyet aldık. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.”

Desteklerinden dolayı seyircilere de teşekkür eden Shota, daha önceki maçlarda zaman zaman hakem hatalarına kurban gittiklerini ifade etti. Orduspor maçında ofsayt sonrası gelişen pozisyonu eleştirdiklerini ve hakemin kendisi için ‘Ona mı kaldı?’ şeklinde eleştiri yaptığını belirten Shota, “Tabi ki bana kaldı” cevabını verdi.

Kayserispor kalecisi Gökhan da 5 hafta sonra ilk galibiyeti aldıklarını hatırlatarak, “Hafta içinde kötü gidişi durdurmak için toplantılar yaptık. Çözüm bulmaya çalıştık. Eskişehirspor maçının mazereti yoktu bizim için. Rakibin attığı goller bizim moralimizi bozdu. Geçen sezon demoralize oluyorduk. Bu maçta olmadık ve kazandık. Kayseri halkına galibiyetimiz hayırlı olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Salih Dursun da, ilk yarıda istedikleri gibi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti. İkinci yarı oyundan düştüklerini ve rakibin beraberliği yakaladığını belirten Dursun, “4 hafta boyunca hocamız bizi savundu. Ona teşekkür ederim. Maç 2-2 olduktan sonra ben oyundan düşünce beni değiştirdi. Hakkını vermek istiyorum. Bir teknik direktör oyuna ancak bu kadar güzel müdahale eder. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ ÜZGÜN

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayseri’ye kazanmak için geldiklerini ama bunu başaramadıklarını söyledi. Kayserispor’un kaliteli ve sonuç alacak bir maç ortaya koyacağını bildiklerini belirten Yanal, şunları söyledi:

“Oyun başında istediğimiz gibi olmadı. Erken gol yedik. İkinci yarı istediğimiz oyunu sergiledik ve dengeledik. Pozisyonlara girdik. Hatalı bir golle yenik duruma düştük. Mücadelemize üzüldük. Kendi lehimize çevirmek için mücadele ettik.

Önümüzde oynayacağımız maçlar için önemli bir sonuçtur. Biz bu hataları yapacak takım değiliz. Bundan sonra hata yapmamak için herkes elinden geleni yapacaktır.”

Reklam
Reklam

Eskişehirsporlu Tello da oyuna kötü başladıklarını ve skorun birden 2-0 olduğunu kaydetti. İlk yarının bitimine göre tam zamanında bir gol bulduklarını anlatan Tello, “İkinci yarıya da iyi başladık. Her şeyden önce en kötü beraberliğin doğru bir sonuç olacağına inanıyorduk. Biz çevireceğimiz yerde gol yedik. Başımızı kaldırıp önümüzdeki İstanbul Büyükşehir Belediye maçına bakmalıyız.”

Burhan da, “Maça kötü başladık. İkinci yarı ise baskın ve iştahlı oynadık. Ama hatalı bir golle bir puana üzüleceğimiz maçtan puan alamadan gidiyoruz, üzgünüz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: