Kayserispor-Fenerbahçe Maçı Öncesi Çıkan Olaylar

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, her ne şart ve koşulda olursa olsun dün yaşanan olayları etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, "Kayserispor

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, her ne şart ve koşulda olursa olsun dün yaşanan olayları etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, "Kayserispor taraftarı ve Kayseri şehri centilmendir" dedi.

Ortaköylüoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, şiddetin asla futbolun içerisine girmemesi gerektiğini belirterek, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Olayların fazla büyümeden kontrol alındığı için tüm yetkililere teşekkür eden Ortaköylüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her ne şart ve koşulda olursa olsun bu tür olayları tasvip etmemiz mümkün değildir. Kayserispor taraftarı ve Kayseri şehri centilmendir. Şehrimizde dün yaşanan olaylardan derin üzüntü duyduk. Kulübümüz, taraftarı ile centilmenler liginde 3. olmanın haklı gururunu yaşamış bir kulüptür. Kayserispor tüm diğer kulüplerle olduğu gibi Fenerbahçe Kulübü ile de dosttur. Bugüne değin hiçbir husumeti olmamıştır. Kimlerin, neden, ne şekilde provoke ettiğini bilemediğimiz üzücü olayların, daha vahim hale gelmemesini büyük bir özveri ile önlemeye çalışan emniyet mensuplarına, görev yapan polisimize ve onlara yardımcı olmaya çalışan Kayserisporlulara sonsuz teşekkür ederiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: