Kayserispor Fenerbahçe Maçına Yoğun İlgi

Spor Toto Süper Ligi 14’üncü haftasında oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçına futbol severler yoğun ilgi gösterdi.Ligin...

Spor Toto Süper Ligi 14’üncü haftasında oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçına futbol severler yoğun ilgi gösterdi.

Ligin 14’üncü haftası Pazar günü karşılaşacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçının biletlerinin yarısı tükendi. Stadyumun alt, balkon ve üst kısımlarında biletin kalmadığı öğrenildi. Yetkililer, 33 bin seyirci kapasiteli olan Kadir Has'ta oynanacak olan maçın biletlerinin tamamının tükenmesini beklediklerini bildirdi.

33 bin seyirci kapasitesi olan Kadir Has Şehir Stadyumu’nda Fenerbahçe taraftarlarına bin 350 kişilik tribün ayrıldı. Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan bin 350 kişilik tribünün biletlerinin yarım saat içinde tükendiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak maçın hakeminin ise Tolga Özkalfa olduğu açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz