Kayserispor – Galatasaray maçı Lig TV'den izleyiciyle buluşuyor

Süper Lig 17.haftasında Kayserispor – Galatasaray maçı futbolseverlerle buluşacak. Peki Kayserispor – Galatasaray maçı saat kaçta? İşte heyecanlı karşılaşmanın detayları...

Spor Toto Süper Lig 17.haftada oynanacak Kayserispor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Sarı-kırmızılı taraftarlar bu sorunun yanıtını merak ediyor. Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışında geriye düşen Galatasaray, 17.haftada Kayserispor deplasmanında sahaya çıkacak. Galatasaray’ın Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? sorusu da yanıt buldu. Kayserispor – Galatasaray maçıyla ilgili tüm bilgiler haberimizde.

KAYSERİSPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Süper Lig 17.hafta maçı Kayserispor – Galatasaray karşılaşmasında hakem Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılığını Mehmet Cem Satman ve Samet Çavuş yapacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşma Galatasaray’ın zirvede tutunması açısından büyük önem taşıyacak. Kayserispor – Galatasaray maçı 27 Aralık Pazar günü oynanacak. Maçın başlama düdüğü ise saat 16:00.

Reklam
Reklam

[

****](https://www.mynet.com/spor/iddaa/puandurumu?ligid=1&f=1&hafta=17?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

GALATASARAY’IN PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Mustafa Denizli ve öğrencilerinin bu maçta puan kaybına tahammülü yok. İlk 16 hafta sonunda topladığı 29 puanla ligde üçüncü sırada yer alan “Cim-Bom”, ligin zirvesiyle arasındaki puan farkının açılmasını istemiyor. Lider Beşiktaş’ın 9, ikinci Fenerbahçe’nin ise 8 puan gerisinde yer alan sarı-kırmızılılar, bu maçta da puan kaybetmesi halinde, ligin ikinci yarısına büyük bir puan farkıyla girecek.

Ligde geçen hafta Akhisar Belediyespor’u konuk eden Galatasaray; Umut Bulut, Lukas Podolski ve Yasin Öztekin’in golleriyle maçı 3-2 kazanmıştı. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için Kastamonu’ya giden “Aslan,” Emre Çolak ve Umut Bulut’un attığı gollerle deplasmandan 2-1 galip dönmüştü.

SNEİJDER’DEN KÖTÜ HABER

Reklam
Reklam

Galatasaray'a Wesley Sneijder'den kötü haber geldi. Akhisar Belediyespor maçında sağ dizine aldığı darbe sonrası yan bağlarında esneme oluşan ve çekilen MR'ında dış yan bağlarında hasar tespit edilen Hollandalı yıldız Kayserispor mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak.

GALATASARAY İLE KAYSERİSPOR ARASINDA 39.RANDEVU

Galatasaray ile Kayserispor, Pazar günü lig tarihinde 39.kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın rakibine karşı geçmişte oynanan maçlarda ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 38 maçta Galatasaray 24 galibiyet elde etti. 12 maç berabere biterken, Kayserispor yalnızca 2 maç kazanabildi. Galatasaray, Kayserispor filelerini 79 kez sarsarken, Kayserispor buna 27 kez yanıt verebildi.

KAYSERİSPOR ÇIKIŞA GEÇTİ

Kazandığı 18 puanla Spor Toto Süper Lig puan tablosunun 13.sırasında yer alan Kayserispor, son haftalarda başarılı sonuçlar alıyor. Son sekiz lig maçında yalnızca bir mağlubiyet alan Kayserispor, ligde geçen hafta Sivasspor deplasmanından 0-0 beraberlikle dönmüştü. İnegölspor’la hafta içinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçını 1-0 kazanan Kayserispor, Galatasaray karşısında puan ya da puanlar arayacak. Diego Biseswar ve Derley gibi hücum yollarında etkili oyunculara sahip olan Kayserispor’un teknik direktörlüğünü Tolunay Kafkas yapıyor. Ev sahibi ekipte, sarı kart cezası bulunan Samba Sow bu maçta forma giyemeyecek.

Reklam
Reklam

KAYSERİSPOR – GALATASARAY

STAT: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

TARİH: 27 Aralık Pazar

SAAT: 16:00

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

HAKEMLER: Barış Şimşek, Mehmet Cem Satman, Samet Çavuş