Kayserispor gurbetçi iki futbolcuyu kadrosuna dahil etti

Kayserispor, gurbetçi futbolcular Sefa Yılmaz ve Ömer Alp Kulga ile sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti....

Kayserispor, gurbetçi futbolcular Sefa Yılmaz ve Ömer Alp Kulga ile sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti.
Kayserispor Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, bazı yöneticilerin de katılımıyla kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde açıklama yaptı. Hurma, takıma büyük katkı sağlayacağını ve önemli başarılar bekledikleri iki futbolcu ile sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Bu sezon çok başarılı transferler gerçekleştirdiklerini ve şampiyonluğu hedefleyecek bir takım ortaya koyacaklarını ifade eden Hurma, “Takımdaki yaş ortalamasını düşürdük. Takımımızı Arsenal ve Porto gibi hedefleri olan takımlara benzetiyorum. İnşallah onlar gibi önemli başarılar elde edeceğiz. Diğer taraftan Wolsfburg takımından kiralık aldığımız, ancak daha sonra kulübü ile anlaştığımız Karim Ziani ile yollarımızı ayırdık. Kulübü ile anlaşmamıza rağmen gerekli işlemleri gerçekleşmediği için yollarımızı ayırma kararı aldık. Ayrıca, sportif ceza alması ve kulübümüze ceza ödemesi için de FIFA'ya şikayette bulunduk. Onun yerine daha başarılı bir futbolcu ile anlaştık. 1-2 gün içinde bu yeni transferimizin ismini açıklayacağız.” dedi.
Altay takımından Okay Yokuşlu ile de anlaşma sağladıklarını dile getiren Hurma, onunla da yarın sözleşme imzalamayı planladıklarını söyledi. Transfer çalışmalarını tamamladıklarını ve kamp sonuna kadar bekleyeceklerini bildiren Hurma, bu sürede zorunlu hale gelmesi durumunda teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer yapabileceklerini kaydetti.
Maastrict takımından oynayan Ömer Kulga ve Duisburg takımından forma giyen Sefa Yılmaz, kendilerini sarı-kırmızılı ekibe bağlayan 4'er yıllık sözleşme imzaladı. Her iki futbolcu da Kayserispor gibi hedefleri olan bir takıma transfer olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz