Kayserispor Kaptanı Eren Güngör:

Kayserispor kaptanı Eren Güngör, bu sezon çok genç bir takım kurduklarını, genç takımın başarı getireceğini belirtti.

Kayserispor kaptanı Eren Güngör, bu sezon çok genç bir takım kurduklarını, genç takımın başarı getireceğini belirtti.

Başarılı savunma oyuncusu Eren Güngör, gazetecilere yaptığı açıklamada, son yıllarda Kayserispor'un kadrosuna kattığı genç ve yetenekli futbolcuların hem kulübe hem de ülke futboluna katkı sağladığını söyledi.

Takımın yaş ortalamasının bu yıl daha da düştüğünü ifade eden Güngör, şunları söyledi:

"Genç bir takıma sahibiz. Transferlerin çoğu genç ve yetenekli futbolculara yönelik. Yurt içinden ve yurt dışından takımımız genç oyuncularla takviye edildi. Takım arkadaşlarımın çoğunun genç olması bu sene bize başarı getirecektir. Artık ben de genç statüsünden çıktığımı düşünüyorum. Takımdaki genç arkadaşlara abilik yapıyorum. Yeri geldiğinde tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Birbirimizle uyumlu, gayet güzel bir havada çalışıyoruz. Bu çok güzel ortamda çok iyi oyuncular yetişiyor. Kayserispor'da iyi oyuncular yetiştirilerek kulübe ve Türk futboluna kazandırılıyor. Bu durum kulüp açısından çok önemli satış gelirleri olmasını da sağlıyor. Takım belli bir seviyeye eriştiği zaman genç oyuncular göze çarpıyor ve transfer oluyor."

Reklam
Reklam

Bu arada, Kayserispor'da 2011-2012 futbol sezonunda 23 olan yaş ortalaması, bu sezon yeni transferlerle 22,67 oldu.

Muhabir: Mustafa Demircioğlu / Tevfik Işık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz