Kayserispor, Kardemir D.ç. Karabükspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

KAYSERİ (İHA) – Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor...

KAYSERİ (İHA) – Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kayserispor Karpuzatan Tesisleri’nde antrenmana çıkan sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Ligi’nin 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular, 5’e 2 top çalışması yaptı. Ekip, antrenmanı kondisyon çalışması ile devam ettirdi. Takımın kalecileri ve Riveros takımdan ayrı çalıştı.

Reklam
Reklam

Antrenman öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Robert Prosinecki, Galatasaray maçını iyi analiz edip hatalarına değindiklerini vurgulayarak, “Galatasaray maçını mağlup bitirdikten sonra o maçla alakalı kendi değerlendirmemizi, analizimizi yaptık. Oyuncularımızla da paylaştık. Nerelerde hata yaptık? Nerelerde yanlış yaptık? Oralardaki veriler ışığında antrenmanlarda o yönde çalışma yaptık. Ümit ediyorum ki iyi bir antrenman yaptık” diye konuştu.

Kardemir D.Ç. Karabükspor maçına hazır olduklarını belirten Prosinecki, “Karabük’ün ligde durumu puana ihtiyacı var ve ligin dibinde görünüyorlar. Oradan da çıkmak isteyeceklerdir. Bizim maçı da bir çıkış maçı olarak gördükleri çok net belli oluyor. O yüzden çok zor ve sert bir maç olacak. Türkiye liginde her maç zor oluyor. O yüzden biz de iyi hazırlandık. Oynayacağımız maç bizim için çok önemli bir maç olacak” ifadelerinde bulundu.

Kardemir D.Ç. Karabükspor-Kayserispor maçı 1 Nisan Pazartesi saat 20.00’de Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: