Kayserispor lig hazırlıklarına kendi sahasında yeniden başladı

Hollanda kampını tamamlayıp yurda dönen Kayserispor da futbolcular 5 günlük izin sonrasında ilk antrenmanlarını Teknik...

Hollanda kampını tamamlayıp yurda dönen Kayserispor da futbolcular 5 günlük izin sonrasında ilk antrenmanlarını Teknik Direktör Şota Arveladze nezaretinde yaptılar.
Yeni sezon öncesinde yeni transferleriyle hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kayserispor, lig hazırlıkları için üçüncü kamp dönemini ilk idmanla başlattı. İlk idmanda Şota Arveladze, futbolcularıyla uzun süre görüştü.
Hollanda kampının kendileri için oldukça verimli olduğunu ifade eden Şota, şöyle konuştu:
“İyi bir kamp dönemi geçirdik. Oradayken ligin durumunu ertelenip ertelenmemesini takip ediyorduk. İyi çalıştık ve iki hazırlık maçı oynadık. Daha sonra yorulan oyuncularımıza 3 gün izin verdik.”
Şota, ligin ertelenmesiyle konsantrasyonlarının da etkilendiğini kaydederek, “Ligin uzaması bizi etkiledi. Çok uzun bir süre oldu zaman iki kat arttı. 12 hafta olacak. Konsantrasyonu iyi tutmaya çalışacağız. Biraz zor olacak ama bunu başarmalıyız. Maçlar ve antrenmanlar yapacağız. Herkesi toplayacağız ve inşallah sakatsız geçirmeye çalışacağız.” dedi.
Geçen sezon sakatlanan futbolcularının henüz tam olarak iyileşmediğini de vurgulayan Şota, “Bu oyuncularımızın sakatlıkları ve tedavileri devam ediyor. Eren’in çift antrenmanda kontrol ettik sakatlığı sürüyor. Furkan’ın da sakatlığı sürüyor. Cangele’de aynı şekilde. Kalecilerden yana şansımız kötü, onlar kamp esnasında sakatlık geçirdiler.” diye konuştu.
Teknik Direktör Şota, hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu da sözlerine ekledi. Düz koşuyla başlayan antrenman, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarla devam ederek son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz