Kayserispor-mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

1 mağlup etti.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak, Kayserispor...

1 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak, Kayserispor oyuncularının kendilerine kin ve nefret gösterdiğini anlayamadıklarını belirterek “Kayserispor’un takımımıza bu kadar kin ve nefretini anlamış değilim. Hatta 1-0 önde iken bize gösterdikleri tavrı anlamadım. Bunun sebebini anlamadım. Oyun sahasının kenarında top toplayanların oyundan 10-15 dakika almalarını önleyebilmemiz gerek. 90 dakika içerisinde 30 dakika top oynanabildi. Oyuna gelince hiç hesapta olmayan gol yedik. Kendimizin hatasıyla ikinci gölü yedik” dedi.

Reklam
Reklam

Gole ulaşmakta zorluk çektiklerini ifade eden Bulak, “Bugün gol yapmakta yine zorlandık. Sadece kenardaki hiç oyunda olmayan çocuklar yüzünden bir kırmızı kart ve ona yakın sarı kart var. Bizim kenardaki çocuklara Fair player’i öğretmemiz gerek. Hakem baskı altındaydı" diye konuştu.

Mersin idman yurdu oyuncularından Ozan İpek ilginç bir maç oynandığını belirterek “Bugün ilginç bir maç yaşandı. Böyle bir maç yönetimi olamaz. Takım arkadaşımıza verdiği kırmızı kartı verdiği pozisyonu halen anlayamadım. Ben hayatımda bu kadar düdük çalan bir hakem görmedim. Hakemin bıraktığı kadar zamanda oyun oynayabildik. Bu maçı alsak çok daha iyi olacaktı. Bizim için artık her maç bir final” şeklinde konuştu.

Mersin İdmanyurdu oyuncusu Boum ise zor durumda olduklarını ve önümüzdeki haftalarda puan çıkartmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Kayserispor Teknik direktörü Robert Prosinecki zor bir maça hazırlandıklarının farkında olduklarını anlatarak, “Maçtan önce yaptığımız değerlendirmede zor bir maç olacağını biliyorduk. Birincisi galibiyet serimizi inatla devam ettirmek isteğimiz tabii bunun başında. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu skor bizim için önemliydi” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Mersin İdmanyurdu’na yakıştıramadığı bir oyun oynandığını belirten Prosinecki, “Galip gelmek için oyun anlamında saldıracaklarını biliyorduk.Buna göre önlem almıştık ve çok hayati bir üç puan aldık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Bu yenilmezlik serimizi gidebildiği yere kadar götürmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Kayserisporlu futbolcu Abdullah oyun anlamında bazı pozisyonlar verdiklerini kaydederek, “iyi oynayan taraf bizdik. Bu hafta içi arkadaşlarımızla hatalarımızı örtmek için çalışacağız” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Zurab ise altın değerinde üç puan aldıklarını belirterek, "Bizim için seriyi devam ettirmek adına çok önemliydi. Mersin içinde düşme tehlikesi altında bulunmasından dolayı önemli bir maçtı. Takım arkadaşlarım ile birlikte ortaya koyduğumuz mücadeleye tekrar devam edeceğiz. İstanbul maçına çok iyi hazırlanıp serimizi devam ettireceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: