Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor’un kaliteli ve pahalı bir...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor’un kaliteli ve pahalı bir takım kurduğunu belirterek, “deplasmanda oynayacağımız maçta inşallah Galatasaray’ı yeneriz” dedi.

Başkan Özhaseki, “Yıllardır yöneticilik yapmış birisi olarak şunu görüyorum, bazen iş kötü gittiğinde soğukkanlı olarak hareket etmenin doğru olacağını düşünüyorum” diyerek, ligde kötü sonuçlar alınmasına rağmen soğukkanlı hareket edilmesi uyarısında bulundu. Başkan Özhaseki, “Soğukkanlı olarak kendimize güvenmeliyiz. Bana göre son yılların en ciddi kadrosunu dizdi Kayserispor, Çok pahalı bir kadro kurdu. Bazı oyuncular uyum sorunu yaşayabilir ama ileriki zamanlarda iyi bir takım olacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Özhaseki, “ Bazı takımların başında belalar var, yöneticiler sahip çıkmıyor o takım çöküyor. İdare edecek yönetici bulunamıyor. Bizim burda öyle bir durum yok. Yöneticiler başarılı, çalışıyor, gayet iyi bir antrenör var. Bize düşen onlara destek olmak. Yıllarca yenemediğimiz Galatasaray’ı inşallah yeneriz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: