Kayserispor Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör...

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Robert Prosinecki, Steinsson ve Riveros’un sakatlığı nedeniyle kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.

Kadir Has Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde konuşan Robert Prosinecki, “Zor maç olacaktır. Deplasman her zaman zor oluyor. Bizi zor bir maç bekliyor. İyimser olmak lazım. Takımımızın son haftalarda ortaya koyduğu mücadele bu şekilde düşünmeye sevk ediyor. Düşündüklerimizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Oynadığımız futbolu da düşünerek iyimser bir şekilde deplasmana gideceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Mouche’nin antrenmanlara yeniden başlamasının kendilerini sevindirdiğini ancak takımda sürekli oynayan iki oyuncunun sakat olduğuna dikkat çeken Prosinecki, “Steinsson ve Riveros sakat. Bu bizim için büyük bir problem. Dışarıda bıraktığımız oyuncuları da düşünmek zorundayız. Ümit ediyorum ki onlar da en kısa zamanda düzelecek ve aramıza dönecektir” diye konuştu.

Antrenmana sakat olan Steinsson katılmazken, Riveros düz koşu yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz