Kayserispor son maçını kazanmak istiyor

Kayserispor, ligin ilk yarısındaki son maçını kazanarak devre arasına moralli girmek istiyor. Eskişehirspor maçı mağlubiyetiyle...

Kayserispor, ligin ilk yarısındaki son maçını kazanarak devre arasına moralli girmek istiyor. Eskişehirspor maçı mağlubiyetiyle 2’de 2 hedefini tutturamayan sarı-kırmızılılar, ligin ikinci yarısı için hesaplar yapmaya başladı.
Spor Toto Süper Ligi’nde 16 hafta geride kaldı. Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak maçlarla Süper Lig’de devre arasına girilecek. Kayserispor, geride kalan 16 haftalık süreçte istediği performansı gösteremedi ve son olarak deplasmanda oynadığı Eskişehirspor maçını kaybetti.
Sarı-kırmızılılar, artık kendi sahasında oynayacağı ligin ilk yarısındaki son karşılaşma olan Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı. Çarşamba günü oynayacakları maçı kazanmak istediklerini ifade eden Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, en azından ilk yarıyı puanla bitirmeği amaçladıklarını açıkladı.
Şota, bu maçı kazanmaları durumunda 17 haftalık dönemde 25 puan almış olacaklarını belirterek, “Eskişehirspor maçının ikinci yarısında çok iyi oynadık. Ancak değerlendiremediğimiz pozisyonlar var ve sonuç olarak kaybettik. Artık Ankaragücü maçını kazanmak istiyor ve moralli bir şekilde devre arasına girmemiz gerekiyor. Çünkü ligin ikinci yarısında daha çekişmeli ve zor maçlar oyacak. Biz bu maçlarımızı kazanarak başarılı olmak zorundayız.” dedi.
Kayserispor ile Ankaragücü arasında Çarşamba günü Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşma ise saat 18.00’da başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz