Kayserispor tarihi Bursa yolculuğuna çıkıyor

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile deplasmanda, Fortis Türkiye Kupası'nda ise Gençlerbirliği ile de finalde Bursa'da karşılaşacak Kayserispor, Bursa'ya yarın hareket edecek.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor ve Gençlerbirliği ile yapacakları 2 maç için yarın Bursa'ya gideceklerini ve hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi:

"Bursaspor ile yapacağımız lig maçından sonra, 7 Mayıs'ta Gençlerbirliği ile yapacağımız Fortis Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını, Bursaspor tesislerinde sürdüreceğiz" diyen Şahin, Bursaspor maçında gençlere fırsat vereceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Fortis Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istediklerini ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Bursa'dan Fortis Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getireceğiz. Tüm hazırlıklarımız kupa maçı için. Tarihi Bursa yolculuğundan mutlu dönmek istiyoruz."

Şahin, Kayseri'de kupa maçı için hazırlıkların sürdüğünü de ifade ederek "Cumhuriyet Meydanı'na açtığımız irtibat büromuzda şu ana kadar 2 bin taraftar kayıt yaptırdı. Taraftar konvoyumuz, 6 Mayıs salı gecesi Kayseri'den hareket edecek. Bursa'ya otobüslerle 5 bin kişiyi taşımayı planlıyoruz. İsteyen herkes Bursa'ya gelebilir. Maç biletlerini de biz dağıtacağız" diye konuştu.

Öte yandan Kayseri kent merkezi sarı kırmızı renkli bayraklarla süslenmeye başladı. Tarihi Kayseri Kalesi'nden sonra Cumhuriyet Meydanı, Sivas Caddesi ve bazı alışveriş merkezleri de Kayserispor bayrakları asıldı.