Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki:

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, takımımın kalitesine ve gücüne inandığını belirterek, en kısa zamanda toparlanacaklarını söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, takımımın kalitesine ve gücüne inandığını belirterek, en kısa zamanda toparlanacaklarını söyledi.

Kayserispor, Prosinecki yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde yenileme antrenmanı yaptı. Sivasspor maçına ilk 11'de başlayan futbolcular antrenmanı hafif tempolu koşu ile tamamlarken, diğer futbolcular ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Steinsson katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Salih ise tek çalıştı.

Reklam
Reklam

İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Prosinecki, ligde 3 hafta aradan sonra yenildikleri için üzgün olduklarını, Sivasspor karşısında ummadıkları bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Prosinecki, "Hepimiz hayal kırıklığı içerisindeyiz, böyle bir sonuç beklemiyorduk. Son üç haftada oynadığımız olumlu ve iyi bir futbol vardı. Ama maalesef istediğimiz gibi olmadı. Çok basit top kayıplarından goller yedik. Bu yaptığımız hataları inceleyerek hatalardan ders çıkarmamız lazım. Artık zor maçların geleceği bir periyota girmiş bulunuyoruz. Her zaman takımımın kalitesine, gücüne inanıyorum, en kısa zamanda toparlanacağız. Olabildiği kadar morallerimizi yüksek tutup çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Genel menajer Süleyman Hurma'nın da takip ettiği antrenman daha sonra basına kapalı devam etti.

Muhabir: Mustafa Önal - İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz