Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze:

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'un Teknik Direktörü Şota Arveladze, Amrabat ve Hasan Ali'nin yerleri doldurulacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'un Teknik Direktörü Şota Arveladze, Amrabat ve Hasan Ali'nin yerleri doldurulacağını söyledi.

Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, çift kale maç yaptı.

Şota Arveladze antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye transfer olan Hasan Ali ile Galatasaray'a giden Amrabat'ın yerine kaliteli oyuncular transfer etmek istediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Bu yönde görüşmelerde bulunduklarının altını çizen teknik adam, "Amrabat ve Hasan Ali'nin yerleri doldurulacak. Amrabat ve Hasan Ali önemli oyunculardı. Büyük ihtimalle iki oyuncu alacağız. Transferlerin kısa sürede neticelenmesi için çalışıyoruz" diye konuştu.

Şota Arveladze, sezon öncesi oyuncuların çok istekli olmalarının kendisini mutlu ettiğini dile getirerek "Çalışmalar iyi gidiyor. Futbolcularım çok istekli. Yakında Avusturya'ya kampa gideceğiz. Lig başlayana kadar hazır hale gelmek istiyoruz" dedi.

Muhabir: Mustafa Önal / Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz