Kayserispor Teknik Direktörü Şota: Güzel bir galibiyet aldık

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arvaledze, Manisaspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.Sarı-kırmızılı ekibin kendi sahasında...

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arvaledze, Manisaspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Sarı-kırmızılı ekibin kendi sahasında Manisapor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü teknik adam, zor bir haftayı galibiyetle kapattıklarını ifade etti. Şota, “Takımda 9 oyuncu milli maçlar nedeniyle idmanlarda yoktu. Son oyuncular dün sabah geldi. Bazı oyuncular 30-32 saat yolda zaman kaybetti. Ülkesi için oynamak çok önemli, ben de oynadım. Bu tarz maçlar gerçekten çok önemli. Bizim için ve rakip için. Fubolcularımı tebrik ediyorum. Sabırlı oldular. Manisaspor’un üstümüze gelmesini bekledik. İyi oynadık. Golleri ikinci devre bulduk. Fazla pozisyon vermedik. Bir pozisyonu kalecimiz kurtardı. Güzel bir galibiyet aldık. Oyuncuları tebrik ediyorum." diye konuştu.
Basın toplantısına katılan Eren Güngör de, “Futbol adına iyi oynayamadık. İstekli oynadık. Gol yemememiz bizim için önemliydi. İdman ve soyunma odalarında hep bunu konuştuk. Genç bir ekibiz. Önümüzdeki sezon takviyelerle şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Bu sezonu en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
Ahmet Çörekçi ise, “Zor bir hafta geçirdik. Az kişi antrenmanlara katıldı. Artık önümüzdeki maçlara bakmalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

MANİSASPOR CEPHESİ

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer de, Kayseri’ye umutlu geldiklerini ancak iyi mücadele etmelerine rağmen yenildiklerini söyledi. Manisaspor olarak henüz son sözlerini söylemediklerini kaydeden Erginer, “Telafisi olmayan haftalara girdik. Buraya da son haftalardaki kötü gidişi durdurmak için gelmiştik. Takımım iyi mücadele ettik. 80 dakika rakibe pozisyon vermedik. Yediğimiz gol değil kaçırdığımız gol bizi üzdü. Yine de önümüzdeki haftalara umutla bakıyoruz. Henüz son sözümüzü söylemedik. Her hafta sürpriz sonuçlar oluyor. Biz de son haftaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Manisasporlu futbolcu Kahe de, “Maçta bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 6 puanlık maçtı. Kayserispor’da küme düşme potasında bir takım. Beraberlik bile bizim için kötü bir sonuçken yenildik. Üzgünüz” dedi.
Basın toplantısına katılan başka bir futbolcu Yiğit İncedemir de, “Maça iyi başladık. Bulduğumuz pozisyonlar var. Gol olsaydı yeni hocamızla lige iyi başlayabilirdik. Son 5 haftada elimizden geleni verip bu takımı küme düşürmemeye çalışacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz