Kayserispor U21 yine kaybetti

U-21 Ligi 23.haftasında dün deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olan İstikbal Mobilya Kayserispor rakibine 1-0 mağlup oldu ve galibiyet hasretini sürdürüyor.Bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan ve son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle ile alt sıralara demir atan Sarı-Kırmızılılar puan ve puanlar için gittiği Konya’da eli boş döndü.

U-21 Ligi 23.haftasında dün deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olan İstikbal Mobilya Kayserispor rakibine 1-0 mağlup oldu ve galibiyet hasretini sürdürüyor.
Bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan ve son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle ile alt sıralara demir atan Sarı-Kırmızılılar puan ve puanlar için gittiği Konya’da eli boş döndü. Rakibi karşısında zaman zaman iyi oyun oynamasına rağmen ilk yarının 44.dakikasında yediği golle sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan İstikbal Mobilya Kayserispor U-21 takımında maç sonunda kaleci Vedat Karakuş kırmızı kart gördü.
Tam 13 maçtır kazanamayan İstikbal Mobilya Kayserispor U-21 takımın işler yolunda gitmiyor. Ligde geride kalan 23.hafta sonunda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 17 mağlubiyet alan Sarı-Kırmızılılar 10 puan ile ligin son sırasına demir attı. Adeta kazanmayı unutan Sarı-Kırmızılı takım ligin 24.haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz