Kayserispor Yarın Taraftarıyla Buluşuyor

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)- KAYSERİSPOR 2017-18 sezonunda yarın saat 19.00’da taraftarının önüne çıkıyor. Sarı kırmızılı takımın tanıtım etkinliğinde ünlü sanatçılar Hande

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)- KAYSERİSPOR 2017-18 sezonunda yarın saat 19.00’da taraftarının önüne çıkıyor. Sarı kırmızılı takımın tanıtım etkinliğinde ünlü sanatçılar Hande Yener ile Murat Dalkılıç’da sahne alacak. Kayserispor taraftarı etkinliği ücretsiz olarak izleyecek.
Yeni sezon için kadrosunu 15 oyuncuyla takviye eden ve teknik kadroyu Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica’ya emanet eden Kayserispor yönetimi, futbolcularını yarın saat 19.00’da Kadir Has Stadında taraftarına tanıtacak. Futbolcu, teknik kadro ve yeni yönetimin tanıtımın ardından sarı ve kırmızı olmak üzere Kayserisporlu futbolcular kendi aralarında gösteri maçı oynayacak.
Daha sonra,sanatçı Hande Yener ile Murat Dalkılıç sahne alıp, Kayserili futbolseverleri coşturacak.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Kayserilileri tanıtım etkinliğe davet etti.
Bedir, "Kayserispor’a destek olmak isteyen, takımı tanımak isteyen,yeni sezon öncesi coykuyu bizimle paylaşmak isteyen herkesi Kadir Has Stadına bekliyoruz" dedi.
Öte yandan, Kayserispor yönetim kurulu üyeleri, koltukları değiştirilen ve yeni düzenlemeler yapılan Kadir Has Stadında incelemede bulundu. Tribünlerdeki tüm koltuklar sarı-kırmızı olarak değiştirildi. Merdivenler ve boşluklar sarı ve kırmızı renklere boyandı. 40’a yakın locadan 6’sı dışında tümü satıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: