Kayserispor yönetiminden Gençlerbirliği maçı hakemine tepki

Kayserispor Kulübü, geçen hafta sonu Gençlerbirliği ile oynadıkları maçın hakemi Mete Kalkavan ile Merkez Hakem...

Kayserispor Kulübü, geçen hafta sonu Gençlerbirliği ile oynadıkları maçın hakemi Mete Kalkavan ile Merkez Hakem Kurulu'na tepki gösterdi.
Kayserispor yönetimi, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçında hakemin bazı pozisyonlara göz yumduğunu dile getirildi. Maçta rakip oyuncuların attığı tekmelere hakemin seyirci kaldığı dile getirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Kulübümüz, Gençlerbirliği maçında yaşanan futbol katliamı ve gaddarca atılan tekmelerin müsabakanın hakemince seyredilmesi, hatta bilakis teşvik edilmesi nedeniyle Merkez Hakem Kurulu'na müracaat etmiştir. Unutulmamalıdır ki, Merkez Hakem Kurulu'nun görevi, ısrarla ve inatla bazı hakemleri korumak ve kollamak değildir.
Merkez Hakem Kurulu'nun başkanı ve üyelerinden beklentimiz, her hakem hatasına ceza vermesi değildir. Beklentimiz, 'hata' kelimesiyle izah edilemeyecek kararlar karşısında vicdanları tatmin edecek tavrı sergilemesidir. Bu inançla Merkez Hakem Kurulu'nun alacağı kararları bekliyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz