Kayserispor’da Cangele’nin Performansı Sevindiriyor

Kayserispor’un başarılı futbolcusu Cangele’nin gün geçtikçe iyiye giden durumu ve performansı teknik heyet ve yöneticileri...

Kayserispor’un başarılı futbolcusu Cangele’nin gün geçtikçe iyiye giden durumu ve performansı teknik heyet ve yöneticileri sevindiriyor.

Kayserispor’un Türkiye Kupası’nı kazandığı 2007-2008 sezonunda yaşadığı sakatlık sonrasında yan çapraz bağları 3 kez kopan ve uzun süren sakatlık sonrasında yeşil sahalara tekrar dönen Cangele’nin antrenmanlardaki performansı teknik heyet ve yönetimi sevindirdi.

Antrenmanda yerinde duramayan ve sürekli olarak çalışan ‘Buz Adam’ lakaplı Cangele’nin bu sezonun ilk yarısında 90 dakika boyunca forma giyecek kapasiteye ulaşması için kulüp doktorlarının da uğraş verdiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: