Kayserispor'da Çift Çalışma

İlyas KAPLAN / KAYSERİ, A Milli takımın Finlandiya ile Cuma günü oynayacağı Dünya Kupası Elemeleri müsabakası aday kadrosuna çağırılan Deniz

İlyas KAPLAN / KAYSERİ, A Milli takımın Finlandiya ile Cuma günü oynayacağı Dünya Kupası Elemeleri müsabakası aday kadrosuna çağırılan Deniz Türüç ve Güray Vural ile sakatlıkları bulunan Ryan Mendes ile Alain Traore’nin yer almadığı sabah antrenmanın ardından Kadir Has Tesisleri'nde akşam idman yapıldı. Düz koşu ile başlayan antrenman, kısa pas ve koşu çalışması ile devam etti.
HAKAN ASLANTAŞ: “BU SENE LİGDE KALACAĞIMIZA EMİNİM”
Geçen hafta Gaziantepspor karşısında kötü bir maç çıkardıklarını kaydeden futbolculardan Hakan Askantaş, şöyle dedi:
"Bir mağlubiyet bizi yıkmamalı diye düşünüyorum. Bunu telafi edebiliriz. Sadece bir maç yenildik, diye kimsenin küsmemesi gerekiyor. Önümüzde çok önemli maçlar bizi bekliyor. Bu sene bu ligde kalacağımıza eminim."
SERGEN YALÇIN FORMUNU KORUYOR
Akşam idmanında futbolcular, düz koşu yaparak başlarken kaleci antrenörü Levent Açıl kaleye geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın ile antrenör Murat Şahin ceza yayı civarından kaleye şut çektiler. Sergen Yalçın attığı gollerle formunu koruduğunu bir kez daha gösterdi.

Reklam
Reklam

FOTOGRAFLI

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz