Kayserispor'da Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

Kayserispor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kayserispor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kadir Has Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı bulunan Abdullah Durak ve Steinsson katılmadı, Sefa Yılmaz ise takımdan ayrı koştu.

Antrenman öncesi AA muhabirine açıklama yapan futbolcu Okay Yokuşlu, ligde kalan 6 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gaziantepspor maçını kazanarak, iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Yokuşlu, "Geçen hafta sahamızda çok güzel bir galibiyet aldık. Bu galibiyet, 2 haftalık mağlubiyetin ardından takıma moral oldu. Bu hafta da idmanlar gayet neşeli, güzel geçiyor. Gaziantepspor maçına üst sıralara tırmanma adına büyük önem veriyoruz. İnşallah 3 puanla dönerek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kayserispor, yarın yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer / Hüseyin Yeşilkavak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz