Kayserispor'da, Gaziantepspor Mesaisi

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Domingos Paciencia yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular, ısınma koşusunun ardından, pas kontrol ve dar alanda topla çalışma yaptı. İdmanın son bölümünde futbolcular kaleciler Sinan Bolat, Ertuğrul Taşkıran ve Deniz Doğan Mehmet'in koruduğu kaleye şut çekti. İdman sırasında futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Antrenmana sakatlıkları süren Sefa Yılmaz ve Zurab ile milli takımlara giden Tziolis, Mijailovic, Ömer Bayram ve Alper Uludağ katılmadı. Sarı-kırmızılı ekip, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz