Kayserispor'da Hedef 3 Puan

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, ligin üçüncü haftasındaki Elazığspor maçından taraftarlarının desteğiyle 3 puan almak istediklerini söyledi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, ligin üçüncü haftasındaki Elazığspor maçından taraftarlarının desteğiyle 3 puan almak istediklerini söyledi. Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 2 haftada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet sonucunda 3 puanları olduğunu hatırlattı. Elazığspor maçını kazanarak, geçen haftaki Kasımpaşa mağlubiyetini telafi etmek amaçladıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti: "Ligdeki bütün karşılaşmalar zor geçiyor. Elazığspor maçı da zor geçecek. Dikkatli olmamız gereken bir karşılaşma. Hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Üst sıraları hedefleyen bir takımız. Elazığspor maçından taraftarımızın desteğiyle 3 puan almak istiyoruz. Temennimiz iyi bir mücadele sonucunda 3 puana ulaşmak. İnşallah amacımıza ulaşırız." Taraftarlardan destek isteyen Ortaköylüoğlu, "Ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçında taraftarımız takımına büyük destek vermişti. O gün 1-0'lık galibiyette taraftarımızın payı büyüktü. Elazığspor maçında da aynı desteği bekliyoruz" diye konuştu. Ortaköylüoğlu, sakatlıkları bulunan Bobo, Simic ve Nobre dışında eksik oyuncuları olmadığını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: